The most creative ideas


 

Onze diensten

Den Dekker TSO (technisch service en onderhoud) biedt een zeer breed dienstenpakket. Niet alleen op het gebied van doorsnee installatie technische werkzaamgheden, zoals CV- , gasleidng- geiseronderhoud en overige loodsgieterswerkzaamheden. Maar ook het traceren van oorzaken bij vage en onduidelijke mankementen.

Voor V.V.E.’s of woningbouwverenigingen verrichten wij alle soorten werkzaamheden van de aanleg van complete CV installaties tot het vervangen van een simpel kraanleertje.

Den Dekker TSO heeft zich in de afgelopen negentig jaren kunnen ontplooien tot een "alleskunner" maar bovenal heeft hij zich bewezen als een betrouwbare partner waarbij "afspraak ook werkelijk afspraak is".

Wij zijn een ware allround specialist, dit is vrij uniek omdat allround zijn vaak niet samen gaat met specialisme. Bij ons dus wel.

Zo zijn we bijv ook gespecialiseerd in:De aanleg en beheer van hydrofoor installaties

aanleg van duurzame tuindaken

legionella preventie

Vuilwaterpompen

Etc, etc

Zoals u gemerkt hebt zijn we druk bezig met onze nieuwe website. De inhoud wordt successievelijk toegevoegd en bijgewerkt.

Zo zal er t.z.t. ook een complete uitleg per dienst komen. Wij nodigen u daarom uit regelmatig onze website te bezoeken. Uiteraard kunt u op gebruikelijke wijze contact met ons opnemen.

Wilt u meer weten of heeft u vragen wat wij nog meer voor u zouden kunnen betekenen, aarzel dan niet en neem telefonisch contact met ons op. Tel: 070 -390 7262 of E-mail ons.

1

snelen flexibel

>>
Flexibiliteit en het vermogen om door te kunnen pakken.
2

vertrouwdzekerheid

Onze opdrachtgevers weten het negentig jaar afspraak = afspraak
3

kundigen ervaren

>>
Echte vakkennis en ervaring begint bij liefde voor het vak!