The most creative ideas


 

Wie zijn wij

Den Dekker Technische service & onderhoud B.V. is een Haags familiebedrijf. Ben Den Dekker alweer de vierde generatie Den Dekker heeft het stokje van de algemene leiding, van zijn vader Ruud den Dekker overgenomen. Een betere opvolging kan men zich niet voorstellen want de vakkennis, ervaring en de kneepjes uit het vak zijn er traditioneel met de paplepel ingegoten.

Den Dekker TSO heeft zich in de loop der jaren kunnen ontplooien als een "alleskunner" en is bovenal een betrouwbare partner gebleken waarmee je echt afspraken kunt maken.

Voor V.V.E.’s of woningbouwverenigingen verrichten wij alle soorten werkzaamheden van de aanleg van complete CV installaties tot het vervangen van een simpel kraanleertje.

Den Dekker TSO is als het ware een allround specialist dit is vrij uniek omdat allround zijn vaak niet samen gaat met specialisme. Bij ons dus wel.

Zo zijn er weinig installateurs die kunnen zeggen gespecialiseerd te zijn in de aanleg en beheer van hydrofoor installaties het aanleggen van duurzame tuindaken, legionella preventie, vuilwaterpompen. Etc, etc

Zoals u gemerkt hebt zijn we druk bezig met onze nieuwe website. De inhoud wordt successievelijk toegevoegd en bijgewerkt. Zo zal er t.z.t. ook een complete uitleg per dienst komen.

Wij nodigen u daarom uit regelmatig onze website te bezoeken. Uiteraard kunt u op gebruikelijke wijze contact met ons opnemen.

Wilt u meer weten of heeft u vragen wat wij nog meer voor u zouden kunnen betekenen, aarzel dan niet en neem telefonisch contact met ons op. Tel: 070 -390 7262 of E-mail ons.

1

snelen flexibel

>>
Flexibiliteit en het vermogen om door te kunnen pakken.
2

vertrouwdzekerheid

Onze opdrachtgevers weten het negentig jaar afspraak = afspraak
3

kundigen ervaren

>>
Echte vakkennis en ervaring begint bij liefde voor het vak!